Met één lidmaatschap sporten bij verschillende sportscholen in Den Haag

DEN HAAG - Twee of drie sportabonnementen hebben omdat je én yoga wilt doen én bootcamp én wilt zwemmen. Dat is sinds vorige week verleden tijd in Den Haag. Je hebt nog maar één sportpas nodig. Met het OneFit abonnement heb je onbeperkt toegang tot 29 sportcomplexen.
OneFit sluit contracten af met sportscholen, yogascholen, CrossFit boxen, bootcamps en zwembaden. Sporters kopen bij OneFit een abonnement en kunnen dan bij alle aangesloten scholen sporten. De overkoepelende organisatie betaalt dan weer een bedrag aan de sportschool. 'Het laat zich het beste omschrijven als de Netflix van het sporten', zegt Darla van Hoorn van OneFit.

LEES OOK: Zuid-Hollandse sportclubs in race voor titel 'Leukste sportclub'

Het nieuwe concept richt zich op flexibiliteit. 'Mensen zijn overal en nergens voor hun werk. Ze willen niet gebonden zijn aan wurgcontracten bij één sportcentrum', vertelt Renate van Active Ladies Voorburg.

'Ik haal er geen benefit uit'

Bij Staten Sport geloven ze nog niet echt in de nieuwe methode. 'Er wordt weinig gebruik van gemaakt. Als er één sporter per maand komt is het veel.' Het meedoen aan OneFit werd Dennis van Staten Sport aangeboden. Onder het mom, baat het niet, dan schaadt het niet. 'Ik haal er geen benefit uit. Ik weet niet eens wat ik er per bezoek aan overhoud'.

Meer over dit onderwerp:
Sporten Sportschool Fitness Den Haag Gym
Deel dit artikel: