Romee Strijd voor het eerst als 'Angel' op catwalk voor sexy lingeriemerk Victoria's Secret

Romee Strijd tijdens de Victoria's Secret Show van 2014. Dit jaar dus mét vleugels.
Romee Strijd tijdens de Victoria's Secret Show van 2014. Dit jaar dus mét vleugels. © ANP
ZOETERMEER - Het is een bijzondere dag voor de Zoetermeerse Romee Strijd. Voor de tweede keer op rij schittert ze op de catwalk, tijdens de modeshow van lingeriemerk Victoria's Secret. Als kers op de taart is ze dit keer één van de zogenoemde 'Angels'.
De hele modewereld kijkt reikhalzend uit naar de jaarlijkse show van het bekende Amerikaanse lingeriemerk. Voor de Angels is meelopen in deze show een hele eer. Geboekt worden voor deze modeshow is dan ook een monsterklus, voor een model.
In een blog voor Glamour beschrijft Strijd haar ervaringen uit 2014, toen ze ook meeliep. 'Oh wat was ik zenuwachtig, met alle meiden klaar staan in ondergoed om casting te doen is toch wel even wat anders dan normaal gesproken', schrijft ze. Gelukkig kwam het verlossende woord snel: 'En ja hoor! Een dag later werd ik gebeld! "Gefeliciteerd, je bent confirmed en geboekt voor de show." Wat was en ben ik super blij, en dat moest gevierd worden!'

Het Friese topmodel Doutzen Kroes
. De Angels zijn te herkennen aan hun vleugels. De andere modellen dragen alleen de lingerie.
Benieuwd naar een blik achter de schermen bij de Fashion Show van Victoria's Secret? Check de docu die het lingeriemerk zelf maakte.