Gratis naar Archeon & Hij komt, hij komt… De 10 leukste uittips!

DEN HAAG - Het is bijna weekend! Tijd om te genieten van alles wat er valt te beleven in de regio. We zetten 10 leuke uittips voor je op een rij en we trakteren je op vrijkaarten voor maar liefst drie evenementen...

Tip 1: Intocht Sinterklaas - 14 november in Scheveningen

Hij komt, Hij komt! Sinterklaas komt bijna weer naar Nederland. Zaterdagochtend 14 november vaart de Goedheiligman de Scheveningse haven binnen waar alle kindjes op hem staan te wachten. Met een feestelijk programma in de Tweede Binnenhaven en een optocht door de stad. TV West zendt de Intocht van Sinterklaas vanaf 11.00 uur live uit.  

Tip 2: Sjaak Bral - Try-outs Vaarwel 2015 in Sassenheim & Voorburg

Terwijl Sint nog niet in het land is, neemt Sjaak Bral al afscheid van dit jaar. In zijn theatervoorstelling Vaarwel 2015 neemt hij een moment van bezinning en kijkt hij om naar wat er goed en fout ging in 2015... De try-outs kun je op 21 november zien in Sassenheim en op 27 november in Voorburg.

Tip 3: Vrijkaarten Killer Queen - 20 november in Zoetermeer

Fans van de legendarische band Queen opgelet! De tributeband Killer Queen brengt de muziek van Queen tot leven. Op 20 november staan ze op het Cultuurpodium van De Boerderij in Zoetermeer. Vrijkaarten winnen? Mail je favoriete Queen-song en maak kans!

Tip 4: Uitwaaien langs de waterlijn - 14 november in Katwijk

Natuurinstituut IVN neemt je zaterdagochtend 14 november mee naar het Katwijkse strand tijdens de excursie Uitwaaien langs de waterlijn. Om 10.30 uur verzamel je bij parkeerplaats Noordduinen in Katwijk aan Zee en laat je je verrassen door alles wat je tegenkomt langs de eb- en vloedlijn.

Tip 5: Crossing Border - 12 t/m 17 november in Den Haag

Vijf dagen lang staat Den Haag in het teken van het Crossing Border Festival. Schrijvers, dichters, muzikanten, filmers en artiesten gaan op zoek naar unieke combinaties van gesproken woord, muziek, film en beeldende kunst. Van 12 t/m 17 november in de Koninklijke Schouwburg en het Nationale Toneel Gebouw in Den Haag.

Tip 6: Vrijkaarten musical Suske & Wiske - 14 november in Noordwijk

De musical Suske en Wiske – De Circusbaron zit vol avontuur, humor en muziek.  Deze familievoorstelling viert haar 70ste verjaardag van de striphelden met o.a. Ben Cramer als ringmeester van een groot circus. Mail je favoriete Suske en Wiske-stripboek naar uitagenda@omroepwest.nl en maak kans op vrijkaarten voor 14 november in De Muze in Noordwijk!

Tip 7: Javier Guzman - Sinterklaasconference in Zoetermeer en Den Haag

Cabaretier Javier Guzman maakte al vier Sinterklaasconferences. Tijd voor zijn vijfde show met als titel Lief & Laf. Een avondje lachen in Sinterklaassfeer met Javier Guzman, op 20 november in Zoetermeer en op 21 november in Den Haag.

Tip 8: Brocante & Streekmarkt - 14 november in Den Haag

Spullen uit grootmoeders tijd vind je vast en zeker op de Boeken-, Kunst, Brocante- en Streekmarkt in Den Haag. Zaterdag 14 november kun je van 10-17 uur struinen langs alle stands op het Willem Royaadsplein in de Haagse wijk Bezuidenhout.

Tip 9: Fatal Attraction - 18 november in Delft

Fatal Attraction, de beroemde film met Michael Douglas en Glenn Close, is nu te zien in het theater. Met in de hoofdrollen Matteo van der Grijn en Loes Haverkort. Een thriller over lust, obsessie & wraak en de beste waarschuwing tegen vreemdgaan. Op 18 november te zien in Theater de Veste in Delft.

Tip 10: Vrijkaarten De Stad van Sinterklaas in het Archeon in Alphen aan den Rijn

Het Archeon is op 21, 22, 28 en 29 november omgetoverd tot De Stad van Sinterklaas. Twee weekenden lang valt er van alles te beleven: pakjes schieten, sint-staf lopen en je Pietendiploma verdienen. En natuurlijk zijn Sinterklaas en zijn Pieten ook van de partij. Mail waarom jij vrijkaarten verdient en maak kans!