Nieuwe verdachten aangehouden in onderzoek naar overlijden mishandelde man Honselersdijk

© John van der Tol
HONSELERSDIJK - De politie heeft dinsdag drie nieuwe verdachten aangehouden in het onderzoek naar de ernstige mishandeling van een 57-jarige man uit Honselersdijk.
Op 19 augustus bracht een 27-jarige Hagenaar zijn zwaargewonde vader onder verdachte omstandigheden naar de spoedeisende hulp van het HagaZiekenhuis aan de Leyweg in Den Haag. Het slachtoffer
op 11 september, zijn zoon werd gearresteerd.
De drie aangehouden mannen zijn bekenden van de zoon van het slachtoffer. Twee verdachten, een 20-jarige Hagenaar en een 35-jarige man uit Emmeloord zijn dinsdag door het arrestatieteam aangehouden. De derde verdachte, een man van 27 jaar, zat al vast voor een ander vergrijp. Ook de zoon die eerder al werd aangehouden zit nog steeds vast.

Nepwapens en munitie in beslag genomen

Tijdens het onderzoek zijn negen woningen in verschillende plaatsen doorzocht. Hierbij werden nepwapens, munitie en harde schijven in beslag genomen. De groep mannen wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van het 57-jarige slachtoffer. Zij worden verhoord en zijn onder volledige beperkingen geplaatst.