'We laten ons toch niet gek maken?', verslaggever roept op 'gewoon door te gaan' na Parijs

DEN HAAG - Wie deze week naar de bioscoop ging kent het gevoel misschien: je kijkt toch even waar de nooduitgangen zijn. Als iemand 's avonds vuurwerk afsteekt en je hoort een harde knal zit je anders op de bank dan een week geleden. Verslaggever Rob Vlastuin merkt dat ook en het maakt hem boos.
'Natuurlijk moeten we rouwen om de slachtoffers, maar we moeten vooral ook doorgaan met leven. Niet bang zijn', schrijft hij in een blog op omroepwest.nl. Woendagochtend stond Vlastuin op met een gevoel van boosheid. 'Het lijkt alsof de angst regeert.'

Lees hier de blog van Rob Vlastuin: 'We laten ons toch #nietgek maken?'

'En dat is precies wat de terroristen willen', schrijft hij. 'Zij willen dat we ons niet meer vrij voelen om te doen en laten wat we willen. Onze samenleving wordt op de proef gesteld. Laten we ons dat overkomen? Of laten we ons toch niet gek maken?

Doe mee met de hashtag #nietgek

Vrijdag (morgen) staan Radio en TV West in het teken van zijn oproep. Kijkers, luisteraars en lezers kunnen hun ervaringen en ideeën delen door te bellen met 070 390 5454, of te tweeten met de hashtag #nietgek.

Op tv laten we filmpjes zien van bekende en onbekende regiogenoten die vertellen hoe zij zich niet gek laten maken, vanaf 10.00 uur. Wil je daar aan meedoen? Stuur dan je filmpje op naar online@omroepwest.nl, of deel het via #nietgek op Facebook of Twitter.

Meer over dit onderwerp:
Rob Vlastuin Omroep West
Deel dit artikel: