Restaurant Seinpost Scheveningen verandert naam en prijzen: 'Leidt tot aantrekken jongere gasten'

Restaurant Seinpost, nu Cottontree Mer, op Scheveningen
Restaurant Seinpost, nu Cottontree Mer, op Scheveningen © Google Maps
DEN HAAG - Restaurant Seinpost op Scheveningen is vanaf dinsdag een laagdrempelig restaurant. De naam is gewijzigd in Cottontree Mer en biedt 'smaken van de zee'.
Seinpost, dat sinds 2005 een
had, was een 'naam' in Den Haag en omstreken. Het nieuwe Cottontree Mer biedt gasten een menukaart met een tiental per seizoen wisselende gerechten tegen een prijs van 15 euro. Een aantal ‘Seinpost-klassiekers’ blijft ook verkrijgbaar, tegen een meerprijs.
Het verschil zit in hoeveel je op je bord krijgt en de minder dure ingrediënten die nu gebruikt worden. Gert-Jan Cieremans, de chef-kok sinds 1996, heeft er alle vertrouwen in dat de naam en formulewijziging leiden tot het aantrekken van een nieuwe stroom jongere gasten.

Lekker

De Cottontree group is al sinds 2012 eigenaar van Seinpost en Le Bistroquet in het centrum van Den Haag, dat in oktober werd omgedoopt tot Cottontree City.
Seinpost bezette dit jaar de 37e plaats in de ranglijst van beste restaurants die het culinaire vakblad Lekker jaarlijks samenstelt. Daarmee was Seinpost het op één na beste restaurant in de regio, achter Calla's in Den Haag. Dat eindigde op de 17e plaats.