De Pier op Scheveningen ontvangt miljoenste bezoeker

De miljoenste bezoekers voor De Pier (Photo Studio Pier Scheveningen)
De miljoenste bezoekers voor De Pier (Photo Studio Pier Scheveningen)
DEN HAAG - De Pier op Scheveningen heeft dinsdag de miljoenste bezoeker sinds de heropening ontvangen. De toeristische attractie is sinds 18 juli weer open voor publiek. De Pier ging in 2013 failliet en werd gesloten, omdat door achterstallig onderhoud de veiligheid niet langer gegarandeerd kon worden. In oktober 2014 werd het gebouw overgenomen door DanZep en KondorWessels.
In minder dan een half jaar heeft het bouwwerk gasten uit zowel binnen- als buitenland ontvangen. General manager van de Pier, Herman Smit is dan ook meer dan trots.
‘Het is geweldig om te zien dat De Pier nog steeds een enorme aantrekkingskracht heeft op bezoekers van heinde en verre, óók tijdens de wintermaanden. Zowel Hagenaars als toeristen weten De Pier weer te vinden en uit reacties van bezoekers kunnen we opmaken dat de weg die we zijn ingeslagen met de vernieuwing aanslaat’.

Goede voornemens

Het eerste miljoen bezoekers is pas het begin van het succes, verwacht Herman Smit. ‘We zijn voornemens om in 2016 nog meer succesvolle activiteiten en evenementen op te zetten die passen bij ons eigentijdse concept. Daarnaast kijken we uit naar de komst van het reuzenrad. Kortom, we hebben de komende tijd nog genoeg in petto om van De Pier één van de best bezochte attracties van ons land te maken.’