ADO Den Haag-verdediger Vito Wormgoor sluit langer verblijf niet uit

DEN HAAG - ADO Den Haag-verdediger Vito Wormgoor heeft wel oren naar een nieuw contract bij de Haagse club. Dat zegt de speler tegen Omroep West.
Op dit moment is Wormgoor met ADO op trainingskamp in het Spaanse Sotogrande. 'Ik heb het enorm naar mijn zin. En een paar jongens waar ik goed mee kan opschieten, hebben ook verlengd. Alle opties zijn nog open dus wat dat betreft is er niets aan de hand. Maar als er een mooi bod komt, wil ik daar best naar luisteren', aldus de centrale verdediger.


De Ayala Polo Club is voor de komende week
. Voor Wormgoor is het een nieuwe locatie. In de vier jaren die hij nu bij de club speelt, ging hij altijd naar Estepona. Ondanks dat het hem in Estepona prima beviel, is hij zeer te spreken over de trainingslocatie op de Ayala Polo Club. 'Het is hier een hele mooie accommodatie en we hebben alle faciliteiten om een goeie trainingsweek neer te zetten.'

We moeten onszelf meer belonen

De laatste wedstrijd van 2015 leverde voor ADO een mooie 4-0 overwinning tegen Heerenveen op. Volgens Wormgoor is die overwinning een mooie basis om in Spanje de voorbereiding op de tweede helft van het seizoen te starten. We waren al goed op weg, maar we beloonden onszelf steeds niet.

'Ik denk dat we sommige fasen in wedstrijden beter hadden moeten uitspelen. Over dat soort dingen kun je tijdens zo'n trainingskamp goed met je ploeggenoten praten', zegt Wormgoor.