Brutale bandenprikker Naaldwijk schrijft ook teksten op auto's

NAALDWIJK - De laatste twee keren dat in Naaldwijk banden werden lekgeprikt, is ook een boodschap achtergelaten op auto's. Met merkstift was een tekst op de auto's geschreven. Dat bevestigt de politie aan Omroep West.
Op een van de auto's waarvan
in Naaldwijk de banden werden lek geprikt, stond: 'Fijne feestdagen' met als afzender 'de bandenprikker'.
Ook dinsdagochtend was weer een tekst achtergelaten op een getroffen bus. 'Hoi, ik ben Slash a.k.a. de bandenprikker', staat op de bus gekalkt. 'De volgende keer dat ik toesla ga ik eisen stellen. Worden die eisen niet volbracht dan blijf ik prikken.'
Politiewoordvoerder Cor Spruijt: 'We gaan de teksten natuurlijk met elkaar vergelijken, in de hoop dat dat ons weer een stukje verder brengt.' De eigenaar van de bus zag de tekst maandagochtend ook staan. 'Met een speciale folie heeft de politie nog geprobeerd die tekst en de inkt van die stift eraf te krijgen', weet hij.

Vijfde keer raak

Het was dinsdag voor de vijfde keer in een maand tijd raak in het Westland. Dit keer werden in de Paardebloem bij 30 auto's een of meerdere banden lekgeprikt. In diezelfde straat werden al eerder banden lek gestoken, maar dat gebeurde ook in Wateringen en in 's-Gravenzande.