Toekomst Roland Alberg bij ADO Den Haag ongewis: 'Mijn zaakwaarnemer wordt platgebeld'

DEN HAAG - Het is maar de vraag of Roland Alberg na dit seizoen nog verbonden is aan ADO Den Haag. De 25-jarige middenvelder heeft een aflopend contract, maar weet nog niet of zijn Haagse werkgever met hem door wil. 'Ik heb nog niks gehoord of vernomen', laat hij weten aan Omroep West.
Over zijn toekomst tast hij dus nog in het duister. 'Ik ben daar vrij nuchter over', aldus Alberg. Ik heb er nog niet over nagedacht. Mijn focus ligt op ADO en op de toekomstige wedstrijden.' Een gesprek is er nog niet geweest en staat zover hij weet ook niet op de planning.

LEES OOK: ADO-trainer Fraser voert nog geen contractbesprekingen: 'Ik ga spelers geen lulverhaal verkopen'

Inmiddels mag hij praten met andere clubs, omdat zijn contract binnen een halfjaar afloopt. Over belangstelling heeft Alberg niet te klagen: 'Ik word zelf niet platgebeld, maar mijn zaakwaarnemer wel. Ik heb gezegd dat ik niks wil weten totdat er iets concreets speelt.'

Toekomst

De ex-aanvoerder van ADO is niet meer zeker van een basisplaats. 'Het is niet leuk om op de bank te zitten, maar ik moet mijn voeten laten spreken en mezelf verder ontwikkelen. En dan een mooie toekomst tegemoet. En of dat nou hier is bij ADO Den Haag of ergens , dat zal de toekomst uitwijzen.'

ADO - Ajax live op 89.3 FM Radio West

De wedstrijd ADO - Ajax wordt zondag vanaf 12.30 uur live uitgezonden op 89.3 FM Radio West. Jim van der Deijl en Bart Nolles doen verslag vanuit het Kyocera Stadion.

LEES OOK: Wint ADO Den Haag na vijf jaar thuis van Ajax? Fans denken van wel
Deel dit artikel: