Fans serie 'Heer en Meester' mogen nieuw seizoen kijken in opnamelocatie Hotel des Indes in Den Haag

Hotel des Indes Den Haag
Hotel des Indes Den Haag
DEN HAAG - Het zal de fans niet ontgaan zijn: donderdag 28 januari begint het tweede seizoen van misdaadserie 'Heer en Meester' op Omroep Max. Opnamelocatie Hotel Des Indes in Den Haag besloot in te haken op de populariteit van het programma. Fans zijn daarom uitgenodigd in de bar van het hotel te kijken.
'Heer en Meester' is een feest van herkenning voor Hagenaars. Het Paleis van Justitie, Theater Diligentia en het Veilinghuis aan de Nobelstraat waren in het vorige seizoen al het decor van scènes van de spannende serie.
Hotel Des Indes heeft een speciale rol: hoofdpersoon Valentijn Rixtus Bentinck (gespeeld door acteur Daan Schuurmans) woont in de serie in een suite van het hotel.

Zoektocht

In het nieuwe seizoen gaat Valentijn verder met de zoektocht naar zijn verleden. In de eerdere afleveringen werd al duidelijk dat hij te vondeling is gelegd als baby.
De Delftse actrice Sytske van der Ster zal niet terugkeren in de rol van Suze, de pittige officier van justitie. Sophie van Winden zal de nieuwe officier van justitie spelen.