Gewonde pizzabezorger gaat viral: 'Krijg ik dan een litteken? Goud! Die spaar ik.'

MAASDIJK - Een filmpje van een gewonde pizzabezorger uit Maasdijk gaat viral. In het filmpje ligt de jongen knetter van de morfine in de ambulance. Onderweg naar het ziekenhuis heeft hij een mooi gesprek met zijn moeder en de ambulancemedewerkster.
Tijdens het bezorgen van een pizza werd de 17-jarige Nick Oosterbeek geschept door een witte bestelbus, waardoor zijn scheenbeen doormidden brak. De auto reed na het ongeluk door. Hij kreeg in de ambulance morfine toegediend. De uitspraken die hij onder de invloed daarvan deed, leverden het hilarische filmpje op.

'Mama, wil je een selfie maken?', vraagt Nick liggend in de ambulance. Gelijk daarna wil hij zijn baas bellen, omdat wel duidelijk is dat hij de volgende dag niet om 8.30 uur gewoon weer kan beginnen. Niet bij de Domino's, want: 'Ik heb meer werk! Ik ben een Westlander en Westlanders hebben echt veel werk.'

'Krijg ik dan een litteken? Goud!'

Nick heeft zelf ook wel door dat de morfine gekke dingen met hem doet. 'Ik weet dat ik een beetje stom praat tegen je nu, dus daar bied ik alvast mijn excuses voor aan. En morgen krijg je een bosje bloemen!' zegt hij tegen zijn moeder.

Als de ambulancemedewerkster aangeeft dat hij een plaatje in zijn been krijgt, reageert hij: 'Krijg ik dan een litteken? Goud! Die spaar ik mevrouw.'

Bekijk de video hieronder:

Meer over dit onderwerp:
Pizzabezorger Viral Maasdijk Gewond
Deel dit artikel: