Knotsgekke wedstrijd brengt VVSB langs FC Den Bosch en in de halve finale van KNVB Beker

NOORDWIJKERHOUT - Wat een wedstrijd! VVSB staat in de halve finale van de KNVB Beker. FC Den Bosch stond lange tijd met 2-0 voor, maar na een knotsgekke slotfase won VVSB toch met 3-2 van de Brabanders. Het is voor het eerst sinds 1975 dat een amateurploeg zich plaatst bij de laatste 4 van het bekertoernooi.
Alessio Carlone en Abdelaziz Khalouta maakten in de eerste helft beiden een goal en zorgden voor een schier kansloze wedstrijd voor de Noordwijkerhouters.
Tien minuten voor tijd stond die stand ook nog op het scorebord, maar hoe anders was het een kwartier later. Tommy Bekooij, Peet van der Slot en Maikey Parami maakten er een Noordwijkerhouts feestje van in stadion De Vliert. Een klein bedankje kan uit naar doelman Kees Heemskerk van Den Bosch. Hij maakte een gigantische blunder bij het winnende doelpunt van Parami.