Pizza Hut in Den Haag failliet, restaurant op Noordeinde bestond sinds jaren '70

DEN HAAG - De Pizza Hut aan het Noordeinde in Den Haag is dinsdag failliet verklaard. Dit bevestigt de curator tegenover Omroep West. De pizzeria is voorlopig gesloten.
Curator Mr. Drs. Ruud Brunninkhuis kan nog niet zeggen wat de oorzaak van het faillissement is. 'Daarvoor is het nog te vroeg, ik heb de zaak nog in onderzoek.' De eigenaar van het bedrijf was niet voor commentaar bereikbaar.

LEES OOK: Nieuw restaurant KFC langs A13 bij Rijswijk levert honderd banen op

Hoeveel mensen er werken bij de Haagse Pizza Hut is niet duidelijk. Volgens Brunninkhuis lijkt het er op dat er geen gevolgen zijn voor de vestiging van Pizza Hut in Rotterdam. De keten had in het verleden ook een filiaal op Scheveningen, maar dat werd al langer geleden gesloten.

'Geïnteresseerden mogen bellen'

De curator gaat nu bekijken of een doorstart mogelijk is. Hij kan niet zeggen wanneer daar meer duidelijkheid over komt. 'Dit kan snel gaan, maar het kan ook lang duren', weet Brunninkhuis. 'Maar als mensen geïnteresseerd zijn in een overname mogen ze mij altijd bellen.'

LEES OOK: Gewonde pizzabezorger gaat viral: 'Krijg ik dan een litteken? Goud! Die spaar ik.'

De Pizza Hut aan het Noordeinde zou sinds 1973 hebben bestaan. Het zou destijds de eerste vestiging van Pizza Hut in Europa zijn geweest. Pizza Hut zelf bestaat sinds 1958 en is één van de grootste pizzaketens van de wereld.
Deel dit artikel: