'Perry Sport en Aktiesport op randje van faillissement'

REGIO - De winkels van Perry Sport en Aktiesport staan op het randje van een faillissement. Het moederbedrijf Unlimited Sports Group heeft uitstel van betaling aangevraagd.
Dat staat in een brief aan het personeel die Omroep West in handen heeft. De problemen zouden deels zijn ontstaan door de faillissementen van V&D en Macintosh.
'Deze twee partijen behoorden tot de grootste en meest belangrijke zakenpartners van USG', staat in de brief. Perry Sport had elf shop-in-shops in V&D-filialen. Aktiesport had 128 shop-in-shops in Scapino's.

Geen plaats voor Aktiesport

V&D is inmiddels definitief failliet verklaard, Scapino heeft wel een doorstart gemaakt. De nieuwe eigenaren van de schoenenwinkel vinden echter dat er geen plaats is voor Aktiesport in de vernieuwde winkelformule.
Perry Sport en Aktiesport hebben samen zeventien winkels in onze regio. De winkels blijven vooralsnog geopend. USG zoekt ondertussen met een bewindvoerder naar de best mogelijke oplossingen, staat er in de brief aan het personeel. 'Wij zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat er zo goed mogelijk wordt omgesprongen met juist jullie belangen.'