Instellingen

Samenwerking Omroep West en Unity FM/TV

Samenwerking Omroep West en Unity FM/TV
Samenwerking Omroep West en Unity FM/TV
LEIDEN - Omroep West en de lokale omroep Unity FM/TV gaan intensief met elkaar samenwerken. Unity FM/TV is de lokale omroep van Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude, Voorschoten en Oegstgeest. Op de redactie van Unity FM/TV gaat een journalist van Omroep West werken.
De overeenkomst tussen de twee omroepen is maandag getekend.

Vierde omroep

Unity FM/TV  is na Studio Alphen, Den Haag FM en de WOS de vierde lokale omroep waarmee Omroep West nauw samenwerkt. 'Onder het motto: twee kunnen meer dan één, is het niet meer dan logisch dat West als regionale nieuwsvoorziener nog meer in de regio gaat samenwerken. De al bestaande samenwerking met de lokale omroepen van Den Haag, het Westland en Alphen aan den Rijn heeft dit inmiddels bewezen,' aldus hoofdredacteur Renzo Veenstra van Omroep West.
'Deze samenwerking is voor ons een belangrijke, we kunnen zo samen met de regionale omroep nog beter onze regio voorzien van het nieuws uit de eigen gemeenten. Zeker de succesvolle samenwerking die Omroep West heeft met onder andere het Westland en Alphen a/d Rijn geeft ons veel vertrouwen in deze samenwerking', zegt Richard den Haring van Unity FM/TV.