Faillissement WKE uit Emmen gunstig voor VVSB

NOORDWIJKERHOUT - Voor zondagtopklasser WKE uit Emmen is het doek definitief gevallen. De Drentse club is nu daadwerkelijk failliet en dat heeft consequenties voor de ranglijst. Zondagtopklassers HBS uit Den Haag en VVSB uit Noordwijkerhout schuiven door de uitsluiting van WKE allebei een plek op. Daardoor staat VVSB zevende en HBS tiende op de ranglijst van de zondagtopklasse.
Beide ploegen verloren dit seizoen van WKE. VVSB deed het tweemaal met 0-1 en 4-2, HBS wist maar één keer niet te winnen (3-0). Voor VVSB is de uitsluiting van WKE goed nieuws. De Noordwijkerhoutse club stijgt naar plek zeven dat recht geeft op een ticket naar de tweede divisie.  

LEES OOK: Om in te Lijsten: Rijnsburgse Boys laat landstitel glippen bij WKE
http://www.omroepwest.nl/nieuws/3044758/Om-in-te-Lijsten-Rijnsburgse-Boys-laat-landstitel-glippen-bij-WKE
In 2009 speelde WKE nog om het Algemeen kampioenschap bij de amateurs. In de finale was Rijnsburgse boys de tegenstander. De beide ploegen gingen gelijk op en na twee wedstrijden kwam het aan op strafschoppen. De Emmenaren wonnen de penaltyserie uiteindelijk.

Curator

WKE is momenteel met voetbalbond KNVB en de curator in gesprek om alle senioren- en jeugdteams het lopende seizoen af te laten maken.
Meer over dit onderwerp:
VVSB Topklasse HBS Voetbal
Deel dit artikel: