ADO-speler Tommy Beugelsdijk verrast door voetbalplaatjeshype

RIJSWIJK - ADO-speler Tommy Beugelsdijk kreeg vrijdag zijn eigen voetbalplaatje overhandigd. De razend populaire voetballer ontbrak in het nieuwe voetbalplaatjesalbum van supermarktketen Plus. Een Rijswijkse supermarktmanager vond dat niet kunnen en liet 2000 voetbalplaatjes van Beugelsdijk maken. Nadat die binnen no-time uitverkocht waren is er nu een tweede druk.
Beugelsdijk vindt het leuk dat er voetbalplaatjes van hem zijn gemaakt. Hij is verrast door het succes: 'Ik vind het alleen maar kicken, dat mensen dit plaatje willen hebben. Superleuk!' De voetbalplaatjes van Beugelsdijk zijn alleen verkrijgbaar in de Plus supermarkt in Rijswijk.

Binnen anderhalve dag waren de eerste 2.000 plaatjes uitverkocht. 'Het werkt zo goed omdat Tom een echte pure jongen is', aldus supermarktmanager Richard Jongenotter. Ik dacht dat het er wel genoeg waren, maar het ging ineens erg snel.' Hij liet er nog eens 2.000 bijdrukken die klanten bij elke 10 euro aan boodschappen cadeau krijgen.

Beugelsdijk viel buiten de boot

Supermarktketen Plus heeft van elke eredivisieclub slechts elf spelers en het clublogo op de voetbalkaartjes gezet. Beugelsdijk viel toen buiten de boot. Het idee is ontstaan bij een biertje', vertelt Jongenotter. Ik heb toen gelijk Tom gesproken en die vond het een leuk idee'.

Populair

Sinds zijn 'Rustaaaag'-uitspraak is Beugelsdijk ongekend populair. Zo heeft er zelfs iemand een tatoeage van de uitspraak op zijn arm laten zetten.

Mensen die een voetbalplaatje van Beugelsdijk willen bemachtigen moeten snel zijn. Als de plaatjes weer zo snel over de toonbank vliegen dan worden er geen nieuwe meer bijgemaakt.

Deel dit artikel: