Mislukte diefstal mondt uit in vechtpartij bij snackbar in Den Haag

DEN HAAG - Een mislukte diefstal in een snackbar aan de Valkenboslaan in Den Haag, is dinsdagmiddag uitgemond in een vechtpartij. Zowel één van de verdachten als een familielid van de snackbareigenaar raakten gewond.
Twee mannen bestelden dinsdagmiddag eten in de snackbar. Eén van de twee pakte zonder toestemming twee blikjes drinken achter de toonbank. Een familielid van de eigenaar zag dat en liep naar de twee mannen toe, zei er iets van en pakte de blikjes af.

Eén van de twee mannen liep vervolgens om de toonbank heen en pakte de kassa vast alsof hij er geld uit wilde halen. Er ontstond een worsteling. Over en weer vielen er rake klappen. Eén van de daders probeerde het familielid te steken met een mes en sloeg hem in zijn gezicht. Ook één van de twee daders raakte gewond aan zijn hoofd.

Verdachten ontsnapt

De verdachten zagen kans de snackbar te verlaten voordat de politie ter plaatse was. Een van hen had zwart haar, was 1,70 meter lang en droeg een witte jas met horizontale strepen van het merk Kappa, een blauwe spijkerbroek en rode Nike schoenen met witte zolen. De andere man had licht blond, bijna geel haar en droeg een zwarte jas, blauwe spijkerbroek en zwarte sportschoenen.
Meer over dit onderwerp:
DIEFSTAL MISHANDELING SNACKBAR VALKENBOSLAAN
Deel dit artikel: