Marco Borsato geeft concert op strand Scheveningen, ook Kenny B. en Diggy Dex treden op

DEN HAAG - Den Haag lijkt haar reputatie als Popstad Nummer 1 weer helemaal waar te maken. De nieuwste ster die in de stad komt optreden is Marco Borsato. De zanger zal op 10 september op het strand van Scheveningen optreden samen met Kenny B. en Diggy Dex.
De dag voor het optreden van Borsato is er een concert van de Golden Earring op het strand. In juni geeft Bruce Springsteen een concert op het Malieveld. De kaartverkoop voor het Live on the Beach concert voor Marco Borsato begint donderdag 7april om 10.00 uur. Kaarten kosten 35 euro. Er zijn 15.000 kaarten beschikbaar.  

De zanger reageerde enthousiast toen organisator AT Events hem benaderde voor het concert. 'Ik ken menig theater, concertzaal en stadion van binnen en buiten, maar deze zomer gaan we onder de blote sterrenhemel en bij de branding spelen! Ik heb ontzettend veel zin om samen met mijn band op het Scheveningse strand op te treden', aldus Borsato.

Hit na hit

De zanger scoort al sinds 1990 hit na hit. Eind vorig jaar verscheen zijn nieuwste album Evenwicht. Kenny B is vooral bekend van de zomerhit Parijs en treedt dit jaar ook op tijdens het Bevrijdingsfestival Den Haag en Divercity. Rapper Diggy Dex bracht vorige week samen met Ali B. de nieuwe single Ik huil alleen bij jou uit.    

KIJK OOK: VIDEO: Springsteen naar het Malieveld, bekijk hier ook 5 andere legendarische concerten in Den Haag