Doodgestoken jongen in Den Haag is 18-jarige Oussama

DEN HAAG - Het slachtoffer dat donderdag werd neergestoken aan de Hofzichtlaan in Den Haag is de 18-jarige Oussama. Dat bevestigen zijn vrienden aan Omroep West. De vrienden eren de omgekomen Oussama op social media.
Zo schrijft een vriend op Facebook: 'Oussama verloren uit het oog, maar niet uit het hart'. En een vriend van hem schrijft: 'Gisteren waren we nog samen. Vandaag heb je ons verlaten. Rust in vrede Oussama. We zullen je nooit vergeten.'
Volgens het Facebook-account van Oussama heeft hij op het Corbulo College in Voorburg op school gezeten. Daarna zou hij aan de Haagse Hogeschool hebben gestudeerd. De school kon dit nog niet bevestigen en zoekt het op dit moment uit.

Viswinkel

Op de Hoefkade in Den Haag heeft de vader van Oussama een viszaak. Op de deur hangt een briefje dat de winkel gesloten is wegens het overlijden van een familielid.  Volgens Omar, een oud-medewerker van de winkel,  helpt Oussama iedere dag zijn vader. ´Het is een leuke lieve jongen. Hij heeft dit niet verdiend.  Ik vraag me af waarom hij gisteren niet in de winkel was. Normaal is het om 18.00 uur spitsuur en helpt hij altijd´

De steekpartij gebeurde donderdag rond 18.00 uur op de hoek van de Hofzichtlaan met het Margarethaland in de Haagse wijk Mariahoeve. Er is nog geprobeerd om het slachtoffer op straat te reanimeren.
De politie zette de Hofzichtlaan en het nabijgelegen station Mariahoeve af voor onderzoek. Op het station mochten tot 21.30 uur geen treinen stoppen vanwege het politieonderzoek.