Bedankje van vrouw met psychische problemen aan agenten is hit op Facebook

DEN HAAG - Een handgeschreven brief en een mand vol lekkernijen. Dat kregen agenten van politiebureau Beresteinlaan in Den Haag van een Haagse dame. 'Na 11 jaar psychiatrie en ruim 9 jaar politiehulp, kunnen jullie er niet meer omheen. Dit is mijn bedankje voor jullie, voor alle hulp op momenten dat ik van het pad af was', staat in de brief. Op Facebook is het ontroerende bedankje een hit.
Door haar psychische problemen moet de Haagse vaak door de agenten worden thuisgebracht. Daarvoor wilde ze de agenten nu eindelijk eens bedanken. In een mooie brief laat ze weten hoe erg ze de hulp waardeert.
De brief, zat in een mand met koekjes en andere bijzondere lekkernijen. Met een knipoog naar haar medicatie waren er zes potjes gevuld met neppillenofwel snoepjes. Zo zijn de gele snoepjes zogenaamde antidepressiva, werken de rode tegen hoge bloeddruk en zijn de oranje pillen algemene pijnstillers.

Social media hit

Politiebureau Berestein plaatste foto's op Facebook die binnen een paar uur meer dan 2.600 keer een duimpje omhoog kregen.