Bekijk hier spectaculaire beelden van inval in bedrijfspand Den Haag

DEN HAAG - Bij een inval door zwaarbewapende agenten aan de Westvlietweg in Den Haag zijn, naar nu blijkt, afgelopen dinsdag meerdere personen aangehouden. Agenten met getrokken wapens vielen daar een bedrijfspand binnen. De politie wil tegenover Omroep West niet zeggen waarom de agenten het pand binnenvielen.
De inval vond plaats bij een bedrijf dat zich bezighoudt met de import en export van tropische producten uit Zuid-Amerika. Een buurman van het bedrijf beschrijft de inval van dinsdag als 'een hoop heisa'. 'Ze kwamen aanrijden in drie hele dikke auto's. Daar sprongen allemaal gemaskerde agenten uit met getrokken pistolen', vertelt hij donderdag. 'Maar het bedrijf zelf? Ik weet het niet precies. We hebben hier al een hele lang tijd niemand meer gezien.'
De politie in Den Haag wil niets over de inval kwijt. Zij verwijzen door naar de Landelijk Eenheid, een onderdeel van de politie dat zich bezighoudt met de bestrijding van zware criminaliteit en terrorisme. Een woordvoerder van die Landelijke Eenheid laat donderdagmiddag weten dat de inval in Den Haag in ieder geval niets te maken heeft met terrorisme.