Een peperdure Bentley parkeren: Zo moet het niet... Wagen klem op trap Scheveningen

DEN HAAG - De bestuurder van een Bentley had vanmorgen op Scheveningen veel bekijks, maar waarschijnlijk niet op de manier waarop was gehoopt.
Op de Kalhuisplaats reed de onfortuinlijke bestuurder met zijn peperdure bolide een trap af, ter hoogte van het vissersmonument, De Scheveningse Vrouw. Of dat kwam door al het moois langs het Scheveningse strand of wellicht door een navigatiesysteem dat niet up-to-date was, is onduidelijk.

Het resultaat was in ieder geval dat de Bentley klem kwam te zitten op de trap, waardoor de dagjesmensen langs de kust er gratis een extra attractie bijkregen.

Duur dagje

Er moest uiteindelijk een takelbedrijf aan te pas komen om de auto weer los te krijgen. Hoeveel het bezoekje aan Scheveningen de onfortuinlijke Bentleyrijder heeft gekost is niet duidelijk. Dat moet nog blijken na een bezoekje aan het garagebedrijf.

Overgens lijkt er sprake van een bescheiden trend. In oktober nam een taxichauffeur de verkeerde afslag met zijn peperdure Tesla. Ook hij kwam op een trap klem te zitten met zijn wagen. Dat gebeurde aan de Regulusweg in de Binckhorst in Den Haag.Meer over dit onderwerp:
BENTLEY TRAP SCHEVENINGEN BOULEVARD KALHUISPLAATS
Deel dit artikel: