Tiener neergestoken bij steekpartij op Laakkade in Den Haag

DEN HAAG - Bij een steekpartij op de Laakkade in Den Haag is vrijdagochtend een jongen lichtgewond geraakt. Het slachtoffer wist aan het einde van de ochtend zelf een kapperszaak aan de Goeverneurlaan binnen te lopen. Dat meldt de politie.
'Er was toevallig een verpleger in de zaak. Die heeft de wond bekeken. Het viel mee, het zou een snijwond zijn geweest en geen diepe steekwond', vertelt verslaggever Dirk Verhoeven. Het slachtoffer is vervolgens door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens getuigen is de jongen vermoedelijk 15 of 16 jaar.
Onder een poortje is een mes gevonden dat vermoedelijk is gebruikt bij de steekpartij. 'Het is een flink mes van ongeveer vijftien centimeter', zegt Omroep West-verslaggever Dirk Verhoeven.

Zoektocht naar dader

De politie is op zoek naar de dader. 'De politie belt aan bij omwonenden om te vragen of ze iets hebben gezien', aldus Verhoeven. De verdachte zou lopen in een zwarte jas, is ongeveer 1,80 meter lang en heeft een normaal postuur. De politie roept getuigen op te bellen met 112.