7 tips om je moeder eens 'anders' in het zonnetje te zetten tijdens Moederdag

REGIO - Een keer wat anders aan je moeder geven dan parfum, een cadeaubon of een bosje bloemen? In de regio zijn rond de moeder der feestdagen genoeg mogelijkheden om de sleur te doorbreken. Wij hebben de leukste voor je op een rij gezet.
Tip 1: Tim Akkerman zingt voor Haagse mama's - 8 mei Den Haag
De favoriete liedjes van Haagse moeders gezongen door Tim Akkerman. Het kan tijdens het eenmalige Moederdagconcert van de zanger. Speciaal voor moeders in en rond Den Haag zingt hij samen met pianist Stef de Hond vooraf ingediende verzoekjes in Theater Dakota.

Tip 2: Knappe mannen met rozen in 's-Gravenzande - 7 mei s-Gravenzande
Tussen 13.00 uur en 16.00 uur lopen twee hunks rond in het Centrum van 's-Gravenzande. Zij delen rozen uit aan alle moeders die langslopen.

Tip 3: Roze reigers voor de voetbalmoeders
Voetbalclub ADO Den Haag verkoopt een roze ADO sjaal, speciaal voor alle 'voetbalminded' moeders.

Tip 4: Moederdag in de City Life Church Den Haag - 8 mei Den Haag
Tijdens de viering in de City Life Church zondag is er extra aandacht voor, je raadt het niet, moeders! Ook is er na de dienst een photobooth waar je een kiekje kunt schieten om de dag nooit meer te vergeten.

Tip 5: Moederdag middag bij Cinema Gouda - 8 mei Gouda
Op moederdag is bij Cinema Gouda de romatische komedie 'Mothersday' te zien. Inclusief hapjes, drankjes en goodiebags.  

Tip 6: Een flipboekje maken voor mama - 7 mei Gouda
Tussen 12.00 uur en 16.00 uur  kun je in de Goudse Nieuwe Markt passage een flipboekje laten maken. Ter plekke wordt een filmpje gemaakt waarin alle gekke bekken en lieve berichten aan mam geoorloofd zijn. Het filmpje wordt verwerkt in een boekje, door er doorheen te bladeren speelt het filmpje zich af. Say cheese!
Tip 7: Moederdagfair De Stal - 7 mei Stompwijk
Een overdekte buitenbeurs voor moeders en moeders van moeders. Foto's maken, kaasjes proeven, workshops volgen en kijken bij het schaapscheren. Het kan bij Kringloop De Stal in Stompwijk.

LEES OOK: Eindelijk mooi lenteweer op komst: vijf tips om tijdens de meivakantie eropuit te gaan
Meer over dit onderwerp:
MOEDERDAG TIPS UITJES
Deel dit artikel: