100ste aflevering van FRITS!: Feestelijke uitzending in het teken van het Eurovisie Songfestival

DEN HAAG - Talkshow FRITS! heeft wat te vieren, want op zondag 8 mei wordt de 100ste aflevering uitgezonden. Vanaf 13.00 uur is op TV West te zien hoe presentator Frits Huffnagel zangeressen Sandra Reemer, Heddy Lester en Willeke Alberti ontvangt in de jarige talkshow.
Zo'n 300 gasten hebben bij Omroep West presentator Frits Huffnagel aan tafel gezeten, waaronder
. Hij vertelde over zijn ervaringen als leraar voor de klas. Maar ook
,
, Gordon, Tineke Schouten en menig burgemeester, zoals Jozias van Aartsen, waren te gast. Of die ene aflevering dat Frits het gewoon deed: zingen samen met Karin Bloemen.
In de uitzending van zondag 8 mei zijn drie zangeressen te gast die allemaal op het Eurovisie Songfestival hebben gestaan. Sandra Reemer spant de kroon. Zij verdedigde Nederland drie keer op het songfestival. Maar hoe schat zij de kansen van Douwe Bob? Deze maand zal hij Nederland vertegenwoordigen op het Songfestival met het nummer 'Slow Down'.

De mallemolen van het leven

Maar ook de koningin van het levenslied, Willeke Alberti, is te gast. In 1994 deed zij mee aan het songfestival met het nummer Waar is de zon. En de derde gast is zangeres en actrice Heddy Lester. Bijna veertig jaar geleden zong zij 'De mallemolen' voor Nederland op het podium van het Eurovisie Songfestival. Hoe kijkt zij terug op haar deelname en wat is er in de loop der tijd allemaal veranderd aan het festival?
Vlogger Thom Goderie, die de vaste rubriek Bubbels & Borrels maakt, is deze week speciaal naar menig BN'er afgereisd. Bekende koppen als Carlo Boszhard, Paul de Leeuw , Isa Hoes en Tim Oliehoek feliciteren FRITS! met zijn jublieum.

Nooit eerder vertoond: De mallemolen met Willeke Alberti, Sandra Reemer en Heddy Lester

En bij een feestje hoort muziek. In deze jubileum uitzending een gezamenlijk optreden van de drie zangeressen. Samen met Frits Huffnagel zingen zij 'De mallemolen van het leven'. Benieuwd geworden? FRITS! is zondag 8 mei vanaf 13.00 uur op TV West. Gemist? Kijk dan terug op omroepwwest.nl en bezoek ook eens de facebookpagina FRITS

Opname bijwonen?

FRITS! wordt elke week opgenomen mét publiek. Aanmelden als publiek voor een van de uitzendingen kan
via publiek@omroepwest.nl