80-jarige Jeannette uit Leidschendam mag parachutespringen met landmacht

LEIDSCHENDAM - De 80-jarige Jeannette van der Holst, die bekend werd van het filmpje waarin ze tokkelend van de Nieuwe Kerk in Delft gaat, mag gaan parachutespringen. De vrouw kreeg de parachutesprong cadeau tijdens een live-uitzending van RTL Late Night. Jeannette zei donderdagmiddag tegen Omroep West dat een parachutesprong een van haar grote dromen is.
Jeannette was samen met twee militairen te gast bij RTL Late Night om te vertellen over haar tokkel-avontuur. Ze werd woensdag tijdens het tokkelen gefilmd door een van de militairen, maar in eerste instantie was haar naam onbekend.


Nadat de filmende militair op Facebook een zoektocht was begonnen naar de identiteit van de vrouw, meldde Jeannette zich in de loop van de dag bij Omroep West. De twee hebben elkaar donderdagmiddag ontmoet. De vrouw was overdonderd door alle aandacht voor het filmpje waarin zij te zien was.

Droom

Nadat ze bij Omroep West vertelde dat ze graag een keer wilde parachutespringen, kwam haar droom uiteindelijk 's avonds uit. Bij RTL Late Night werd de vrouw verrast door de militairen met een speciaal certificaat en een uitnodiging om een zogeheten 'tandemsprong' te maken. Een parachutesprong waarbij je vastzit aan de instructeur.
Deel dit artikel: