Titeldroom Noordwijk na een half uur in duigen gevallen, herkansing in nacompetitie

NOORDWIJK - Noordwijk droomde van het kampioenschap, maar al snel werd duidelijk dat het niet ging gebeuren. 'Het is een hele gekke middag. Je weet beiden niet precies wat je moet verwachten. In de rust was het al duidelijk dat het bij Quick Boys 0-3 stond', en toen wist Noordwijk-trainer Dogan Corneille hoe laat het was.
Noordwijk kon alleen kampioen worden als het zelf zou winnen en koploper Quick Boys, dat twee punten meer heeft, zou verliezen. Bij winst van Noordwijk en een gelijkspel van Quick Boys volgt een beslissingswedstrijd. 'We hebben zeven keer op rij gewonnen. Het is het einde van een schitterende reeks', vindt Corneille.
Zelf won Noordwijk met 2-0 van ASWH. Saillant detail, dat is ook de komende tegenstander in de nacompetitie (28 mei Noordwijk - ASWH, 4 juni ASWH - Noordwijk, red.). Beide ploegen vechten om één ticket in de Derde Divisie (nieuwe naam Topklasse, red.). 'Het was een gekke middag. Je weet niet precies wat je moet verwachten en wil niet in elkaars kaarten laten kijken. Niemand vindt dit eigenlijk leuk.'
Scoreverloop Noordwijk - ASWH 2-0 (1-0): 1-0 Mario Lomis, 2-0 Jaap van Duijn.