Werken boven de Noordzee? Het kan op de Pier op Scheveningen

DEN HAAG - Het wordt 'Binck 36 boven de Noordzee'. Dertig flexplekken met een eigen vergaderzaaltje en een terras op de Scheveningse Pier. Over een maand kunnen de zelfstandige ondernemers terecht op de verdieping onder het restaurant.
General manager van de Pier, Herman Smit, is op het idee gekomen. 'Veel bedrijven hadden aan mij gevraagd of ik die ruimte aan hen wilde verhuren. Toen dacht ik: dit is een ideale plek om zelfstandige ondernemers te laten samenkomen. We zitten als management van de Pier zelf ook hier boven het water met onze werkplek, dus we weten wat een inspirerende locatie het is', vertelt Smit.

LEES OOK: Scheveningse Pier krijgt reuzenrad: gemeente Den Haag geeft vergunning

Vorig jaar stond bijna 1,2 miljoen vierkante meter aan kantoorruimte in onze regio leeg. En toch wil Smit extra kantoorruimte aan dat bestaande aanbod toevoegen. 'Zo zie ik het niet. Dit is echt bedoeld voor startende ondernemers. Zij gaan niet in bestaande kantorencomplexen zitten', weerspreekt de general manager.

225 euro per maand

Een werkplek kost 225 euro per maand en is maandelijks opzegbaar. Op dit moment is bijna een kwart van de plekken al vergeven. Op 27 mei kunnen belangstellenden tussen 15.00 en 18.00 uur een kijkje nemen tijdens het Open Huis Pier Offices.
Meer over dit onderwerp:
DE PIER SCHEVENINGEN
Deel dit artikel: