West Wekker: Steekpartij in Haagse Houtwijk en de beste uittips voor het weekend

© Omroep West
DEN HAAG - Goedemorgen! Het is weer tijd voor je dagelijkse nieuwsupdate uit onze regio. Alvast een fijn weekend!
1.

Aan de Doctor H.E. van Gelderlaan in de Haagse Houtwijk is donderdagavond iemand gestoken. De politie zou twee mannen hebben aangehouden.
2. Onderwijsinspectie wil uitleg over dubieuze declaraties Universiteit Leiden
Universiteit Leiden heeft de onderwijsinspectie wat uit te leggen over dubieuze declaraties. Volgens de Leidse universiteit zijn er geen fouten gemaakt door bestuurders, maar door medewerkers. De inspectie is echter niet overtuigd en vraagt om een extra toelichting.
3. 96-jarige vrouw belandt met scootmobiel in sloot
Een 96-jarige vrouw is donderdagmiddag met haar scootmobiel een sloot ingereden op de Ruigekade in Leiderdorp. De hoogbejaarde vrouw was samen met andere scootmobielrijders aan het touren toen ze een verkeerde bocht nam en in de sloot belandde.
4. André Kuipers opent European Space Expo op Het Plein in Den Haag
André Kuipers heeft donderdag op Het Plein in Den Haag de European Space Expo geopend. In de grote koepeltent is een bijzondere ruimtetentoonstelling te zien. De tentoonstelling is open tot 5 juni.
5. Bijna weekend... De 7 leukste uittips in de regio!
Nog maar één dagje werken en dan is het weer tijd om even goed bij te komen. Wat ga jij doen dit weekend? Omroep West selecteert zeven tips om er samen gezellig op uit te gaan.
Weer
Vrijdag wisselen de zon en wolkenvelden elkaar af. Er is een kans op een bui. De temperatuur komt uit op een graad of 19. En voor het weekend is er goed én slecht nieuws: de temperatuur gaat nog verder in de lift, maar de kans op flinke (onweers)buien neemt ook toe.
Vanavond op TV West
In de serie 'De Medleys, op weg naar eeuwige trouw' volgen we de Haagse volkszanger John Medley en zijn Mijntje, die op 17 juni in het huwelijksbootje stappen. Vanavond zien we hoe een gesprongen waterleiding Mijntje een beetje te veel wordt. Zij trekt zich terug op het kamp.

De Medleys is vanavond vanaf 17.00 uur en op elk heel uur daarna te zien. En natuurlijk zijn uitzendingen altijd terug te zien op onze website.