Terugblik amateurvoetbal: Spakenburg - Katwijk, reclame voor amateurvoetbal

DEN HAAG - Het amateurvoetbalseizoen zit er alweer op en daarom blikt de sportredactie van Omroep West terug op het turbulente seizoen. Vandaag is het de beurt aan Dennis Kranenburg.
Paspoort
Naam: Dennis Kranenburg
Geboorteplaats: Rotterdam        
Leeftijd: 32
Functie: Verslaggever/ Commentator
Twitter: @Kranenburg1

Speler van het seizoen:
Robbert Susan (Katwijk). Wil altijd winnen en gaat voorop in de strijd. Uitstekend voetballend vermogen en is er ook niet vies van om vol het duel op te zoeken als de wedstrijd daarom vraagt.

Verrassing van het seizoen:
Katwijk geen kampioen. Lang bovenaan gestaan. Vervolgens de koppositie kwijt en met nog 1 wedstrijd weer terug aan kop en dan alsnog geen kampioen worden in de allesbeslissende wedstrijd.

Teleurstelling:
Noordwijk geen directe promotie. Was in hoofdklasse A en C al lang kampioen geweest. Ondanks dat wel een geweldig goed seizoen gedraaid.

Beste wedstrijd van het seizoen:
Spakenburg - Katwijk 2-6. Acht doelpunten, 2 rode kaarten en duizenden toeschouwers. Dit was echt reclame voor het amateurvoetbal.

Top:
Quick Boys eindelijk kampioen. Ze hebben er 12 jaar op moeten wachten en daarom was het een nog groter feest.

Flop:
Rijnsburg dat net niet naar 2e divisie gaat. Jammer dat ze dit in de laatste wedstrijd teven GVVV misliepen.

Moment van het seizoen:
Ik sluit me aan bij de momenten van Jim. Dit waren de 2 mooiste momenten van het seizoen. Van der Sar die op het allerhoogste niveau speelde en op zijn leeftijd, zo fit als maar zijn kan, zijn oude 'cluppie' helpt, dat is prachtig. Ook omdat het de club heel veel positieve publiciteit heeft opgeleverd. De wedstrijd van VVSB was natuurlijk een jongensdroom. Achter staan en vlak voor tijd de wedstrijd kantelen. Daar hebben ze het over 50 jaar nog over. En terecht.