Dode man in Schalk Burgerstraat Den Haag vermoedelijk overleden aan hartaanval

DEN HAAG - De 51-jarige Hagenaar die maandag overleed in de Schalk Burgerstraat in de Haagse wijk Transvaal heeft vermoedelijk een hartaanval gekregen. Een familielid zegt dat hij dat van de recherche heeft gehoord. Op het lichaam van de overleden man zouden geen schot- of steekwonden zijn aangetroffen.
werd maandag, na een melding, omstreeks 5.30 uur door de politie buiten bewustzijn op straat gevonden. Agenten reanimeerden het slachtoffer nog, maar de Hagenaar overleed ter plekke.
Omdat een misdrijf niet kon worden uitgesloten, werd meteen een rechercheonderzoek gestart. In de buurt van de Schalk Burgerstraat werd een 21-jarige Hagenaar aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de zaak.

Ruzie

Buurtbewoners zeggen tegen Omroep West dat ze een ruzie op straat hebben gehoord, vlak voordat het slachtoffer buiten bewustzijn op straat werd gevonden.
Een politiewoordvoerder kan op dit moment nog niets zeggen over de doodsoorzaak. Dinsdagmiddag of woensdag vindt er sectie plaats op het lichaam van het slachtoffer. Dat moet uitsluitsel geven over de precieze doodsoorzaak. Verder laat de politie weten dat de aangehouden 21-jarige Hagenaar nog steeds vastzit.

Autobrand

De politie onderzoekt ook nog een autobrand die vlak voor het incident plaatsvond op het Kaapseplein in Den Haag. Volgens familie van het slachtoffer gaat het om de auto van de overleden Hagenaar.