'Sylvie Meis-kloon' uit De Lier ook grote hit in Duitsland

DE LIER - De 31-jarige Lisette de Bruijn uit De Lier is niet alleen een grote hit in Nederland. Ook onze Duitse oosterburen weten de 'Sylvie Meis-kloon' te vinden, getuige een artikel in een Duitse tabloid.
Nederland leerde De Bruin kennen door haar Facebookpagina 'Lieve Syl'. Hierop plaatst de Lierse geregeld een foto van zichzelf in een pose die tv-ster Sylvie Meis eerder op een foto heeft aangenomen. Inmiddels hebben al ruim 20.000 personen haar pagina leuk gevonden.

In het betreffende Duitse tijdschrift zien we onder andere een foto van Sylvie Meis die enorm geniet van een ijsje. Naast deze plaat zien we een foto van De Bruijn die in ongeveer dezelfde pose niet kan wachten om haar tanden te zetten in een chocoladekonijn.

'Interview was zo gebeurd'

Op haar eigen pagina geeft De Bruijn aan genoten te hebben van het interview: 'Per mail. Ik snap niet waar jij het zo druk mee hebt, was zo gebeurd', refereert ze aan de eerdere berichten die ze zelf aan Sylvie Meis gestuurd heeft.

Syl! We staan in een Deutsche krant! Nou ja, een tabloid, maar toch. Wat ik vooral mooi vind is dat ze bij al onze foto...

Posted by Lieve Syl on Sunday, May 15, 2016


LEES OOK: Lierse internethit met 'Sylvies' van Sylvie Meis
Meer over dit onderwerp:
DE LIER SYLVIE MEIS
Deel dit artikel: