West Wekker: Brandweer rukt uit voor wateroverlast en Anouk stopt bij The Voice of Holland

Anouk
Anouk © Den Haag FM
DEN HAAG - Goedemorgen! Ook zo geschrokken van het noodweer vannacht? Drink dan even een kopje koffie en lees op je gemak de West Wekker.
1.

Regen, regen en nog eens regen. Nederland was gisteravond bedekt met een sluier van noodweer. In onze regio had vooral het gebied rond Alphen aan den Rijn last van het slechte weer.
2. Avondvierdaagse in regio gaan ondanks slecht weer 'gewoon' door
Het noodweer gooide bijna roet in het eten. De duizenden deelnemers aan de avondvierdaagsen in Den Haag, Zoetermeer, Pijnacker en Poeldijk haalden dan ook opgelucht adem toen gisteravond om 18.00 uur 'gewoon' het startsein werd gegeven voor de wandeling.
3. Ministerie weigert geld voor moslimschool Amsterdam; gevolgen initiatief Den Haag onbekend
Staatssecretaris Sander Dekker van Onderwijs weigert geld te geven aan een islamitische middelbare school in Amsterdam. De voorzitter van deze school is tevens voorzitter van de stichting die ook een Haagse variant wil bouwen.
4. Meisje dat na 19 jaar bosje rozen betaalt aan Haagse bloemist, is gevonden
Zijn oproep op Facebook sorteerde snel effect. De Haagse bloemist Ron van den Hoogenband wilde heel graag de naam weten van de vrouw die na negentien jaar een bosje bloemen kwam betalen. Maandagavond kwam het tot een hernieuwd gesprek.
5. Zwangere Anouk stopt tijdelijk met The Voice of Holland
Niet de Haagse zangeres, maar zanger Waylon is de komende tijd te bewonderen op de rode draaiende stoel van het talentenprogramma.
Weer
De zon laat zich vandaag af en toe zien. Het blijft overwegend droog, al wordt er hier en daar een regenbui verwacht. Het wordt zo'n 21 graden. Er staat een matige tot zwakke wind.
Vanavond op TV West
In het opsporingsprogramma Team West is er aandacht voor:
- Drie inbrekers die proberen in te breken in een woning in Delft, maar ze worden betrapt;
- Twee zakkenrollers die toeslaan bij een supermarkt in Rijswijk;
- Een snelkraak bij de Albert Heijn in Nieuwkoop. De daders gingen er vandoor met honderden pakjes sigaretten;
- Een supermarkt in Nieuwkoop die de dupe werd van oplichters die een wisseltruc uithaalden met Toto-formulieren.

Team West is vanavond vanaf 17.00 uur en op elk heel uur daarna te zien. En natuurlijk zijn uitzendingen altijd terug te zien op onze website.