Vogel gaat er vandoor met sleutelbos van vrouw uit Den Haag

Het briefje dat de vrouw in de bus van haar buren gooide
Het briefje dat de vrouw in de bus van haar buren gooide © Omroep West
DEN HAAG - Een vrouw die in de buurt van Kijkduin woont, heeft vrijdag iets vreemds meegemaakt. Haar sleutelbos werd van de tuintafel gestolen door een vogel.
Natasja weet zeker dat de sleutels zijn meegenomen door een vogel en niet door een dief. 'Ik had de bos op de tuintafel gelegd. Even later hoorde ik gerinkel vanuit de tuin en zag ik een paar vogels wegvliegen. Ook mijn sleutelbos was toen verdwenen.'
Omdat Natasja hoopt dat de vogel de sleutels door de zwaarte van de bos in een tuin heeft laten vallen, heeft ze een briefje in de brievenbussen van haar buurtgenoten gedaan.

Blingbling

Op het papier staat: 'Hallo buurtje, afgelopen dinsdag heeft een vogel mijn sleutelbos met koord en smiley eraan meegenomen van de tuintafel. Heeft de vogel de bos misschien bij u in de buurt laten vallen? Hoop dat iemand ze vindt.' Tot nu toe heeft ze nog geen reactie gekregen op haar oproep.
Natasja snapt wel waarom de bos is meegenomen door een vogel. 'Er zat zo'n blingbling smiley aan. Daar is zo'n vogel, het zal wel een ekster geweest zijn, natuurlijk gek op.'