West Wekker: Het Straatje van Vermeer in 3D en Leidschendam krijgt 'Mall of The Netherlands'

© Omroep West
DEN HAAG - Een hele goedemorgen. Het is weer tijd voor een gloednieuwe West Wekker. Het Straatje van Vermeer is nu op twee plekken te zien in Delft en burgemeester Jozias van Aartsen van Den Haag wil dat ouders meer verantwoordelijkheid nemen.
1.

Burgemeester Van Aartsen van Den Haag is blij dat er verdachten zijn opgepakt voor de autobranden in de Molenwijk. Dat er de nacht daarna weer een auto werd aangestoken, betekent volgens de burgemeester dat de politie zal blijven zoeken naar ook deze dader of daders. ‘Ook zij worden in de kraag gevat.’
2. Plannen nieuw gebouw Koningin Julianaplein gepresenteerd
De plannen van het nieuwe gebouw op het Koningin Julianaplein in Den Haag zijn gisteren gepresenteerd. In 2019 moet de bouw klaar zijn.
3. Het Straatje van Vermeer in 3D op het Bastiaansplein in Delft
Het Straatje van Vermeer is nu ook te zien op het Bastiaansplein in Delft in, 3D. Kunstenaar Leon Keer uit Utrecht maakt het plaatje. Hij tekent met stoepkrijt.
4. Winkelcentrum Leidsenhage wordt 'Mall of The Netherlands'
Winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam krijgt een nieuwe naam: 'Mall of the Netherlands.' Dat meldt eigenaar Unibail-Rodamco.
Weer: Het wordt morgen een dag met zon. Het blijft droog en het wordt maximaal 20 graden.
Vanavond op TV West
On My Way is een vierdelige real life serie over het leven, de dromen en ambities van vier jongvolwassenen. Sefanja (stylist), Marise (zangeres), Jose (comedian) en Guilermo (producer) zijn vrienden van elkaar. Zij werken samen, steunen elkaar en maken vooral véél plezier.

On My Way  is vanavond vanaf 17.00 uur en elk heel uur daarna te zien. En natuurlijk zijn uitzendingen altijd terug te zien op onze website.