Bruce Springsteen-gekte in Den Haag is begonnen

DEN HAAG - Wie niet kan wachten tot het concert van dinsdag, kan nu al genieten van Bruce Springsteen. Vandaag opende een fototentoonstelling van The Boss in het pannenkoekenhuisje naast het Malieveld in Den Haag. Ook fans staan al in de rij om een plekje vooraan te bemachtigen.
Naast concertfoto's van Bruce Springsteen hangen er ook foto's van zijn fans. Dagen voorafgaand aan het concert, staan fans al in de rij om een plekje vooraan te bemachtigen. Ze krijgen een nummer en moeten zich om de paar uur melden om op de lijst te blijven staan. De fans in Den Haag scharen zich al op sinds donderdagochtend 7.00 uur.
De foto's zijn gemaakt door de Haagse student Anjali Ramnandanlall. Zij vliegt de hele wereld over om concerten van The Boss te fotograferen. Niet vanuit het persvak, maar net als de fans staat ook zij dagen in de rij voor een plekje vooraan. 'Ik wil me onderscheiden van de andere fotografen, want ik wil zó graag tourfotograaf worden. En het liefste bij Bruce Springsteen.'

Malieveld

Bruce Springsteen & The E Street Band komen dinsdag 14 juni met hun The River Tour 2016 naar het Malieveld in Den Haag. Alle 67.500 kaarten voor het concert zijn uitverkocht.