West Wekker: The Boss zet Malieveld op z'n kop en man neergeschoten in Leiden

© Richard Mulder
DEN HAAG - Goedemorgen! Al bijgekomen van Bruce Springsteen gisteravond? Nagenieten kan vandaag met onze beelden! In deze West Wekker ook aandacht voor de man die gisteravond werd neergeschoten in Leiden.
1.

Bruce Springsteen stond gisteren op het Malieveld en Den Haag kan terugkijken op een legendarische avond. Omroep West heeft de eerste beelden van het concert. Bekijk ze hier, of lees
terug.
2. Man neergeschoten in Leiden, twee verdachten op de vlucht
Op de kruising van de Rooseveltstraat met de Gieterijstraat in Leiden is gisteren een 50-jarige man neergeschoten. De Leidenaar is zwaargewond naar een ziekenhuis gebracht. Twee verdachten met bivakmutsen zijn op de vlucht.
3. Brand in restaurant Bella Torino Dorpsstraat Zoetermeer, omliggende appartementen ontruimd
In restaurant Bella Torino in de Dorpsstraat in Zoetermeer heeft gisteravond brand gewoed. Vanwege de brand in de spouwmuur moesten de omliggende appartementen ontruimd worden.
4. Vrachtwagen rijdt zich klem onder viaduct
Op de Middelweg in Moordrecht zat gistermiddag een vrachtwagen klem onder het nieuwe spoortunneltje. De chauffeur moet hebben gedacht dat hij met het voertuig onder het viaduct zou kunnen, ondanks de hoogtewaarschuwing van 3,3 meter.
5. Bijzonder souvenir voor Freek Vonk: hij heeft larven in zijn been
Freek Vonk heeft een bijzonder souvenir meegenomen uit Belize. De Leidse bioloog heeft twee larven in zijn been. Vies? Freek zelf vindt het eigenlijk 'best kicken'.
Weer: Het wordt zonnig, maar helaas komen er ook (onweers)buien. Het wordt achttien graden.
Vanavond op TV West
In het programma Trots! besteden we aandacht aan bijzondere verhalen van mensen die enorm trots zijn op zichzelf of iemand anders. Presentator Johan Overdevest zet ze in het zonnetje. Vanavond herhalen we de aflevering met waarin de 72-jarige Joke Breedijk centraal staat. Zij heeft in haar seniorenflat een orkest samengesteld met zelfgemaakte instrumenten. Ook zien we boer Evert die trots is op zijn 250 roodbontkoeien en zijn roodbonter kaas.
Trots! is vanavond vanaf 17.00 uur en elk heel uur daarna te zien. En natuurlijk zijn uitzendingen altijd terug te zien op onze website.