West Wekker: James Bond op het Segbroek College en proef met vlaggen aan de kust

© Facebook Segbroek College
DEN HAAG - Een heel goede morgen! 'The name is Bond, James Bond'. 's Werelds beroemdste geheim agent meldde zich totaal onverwacht op het Haagse Segbroek College. Verder in de West Wekker: spoorproject in Delft pakt 39 miljoen euro duurder uit en er komt een proef met internationaal vlaggensysteem langs de Haagse en Westlandse kust.
1.

Deze zomer komt er langs de Zuid-Hollandse kust een experiment met een internationaal vlaggensysteem. De vlaggen geven aan of de zee veilig is om in te zwemmen of te watersporten. De proef is in Kijkduin, 's-Gravenzande, Monster en op Scheveningen.
2. James Bond stuurt bericht naar leerlingen Segbroek College Den Haag
007 heeft van zich laten horen op het Segbroek College in Den Haag. Op een kaart wenst James Bond de scholieren het allerbeste toe. 'To all the second year students at Segbroek College: all the very best.'
3. Spoorproject in Delft pakt 39 miljoen euro duurder uit
Het spoorproject Delft, met onder meer een viersporige tunnel, wordt nog eens ruim 39 miljoen euro duurder dan aanvankelijk verwacht. Dat maakte staatssecretaris Sharon Dijksma (Infrastructuur) donderdag bekend. Materialen en arbeidskosten zijn meer in prijs gestegen dan begroot.
4. Eindexamenvloggers krijgen goed en slecht nieuws
Blije gezichten, maar ook een aantal treurige: onze eindexamenvloggers kregen net zoals duizenden andere scholieren donderdag de uitslag van de eindexamens te horen.
5. Zoekactie naar vermiste zwemmer op Scheveningen gestaakt
Een vermiste zwemmer heeft de KNRM en de politie afgelopen nacht flink bezig gehouden. Rond middernacht zagen agenten ter hoogte van de Pier iemand het water in lopen. Met vier reddingsboten werd het water afgezocht. Na twee uur werd de zoekactie gestaakt.
Weer: Er is vandaag bewoling met kans op regen en mogelijk onweersbuien. Het wordt ongeveer 19 graden.
Vanavond op TV West
In de serie ‘De Medleys, op weg naar eeuwige trouw’ volgen we de Haagse volkszanger John Medley en zijn Mijntje, die op 17 juni in het huwelijksbootje stappen. Als Mijntje haar nagels laat doen, is John opeens wég… En dat moet even worden uitgepraat.

De Medleys is vanavond vanaf 17.00 uur en op elk heel uur daarna te zien. En natuurlijk zijn uitzendingen altijd terug te zien op onze website.