Haagse prostituee geslagen en beroofd van geld door twee mannen

DEN HAAG - Een prostituee uit de Hunsestraat in Den Haag wordt door twee mannen op een gewelddadige manier beroofd van haar geld. De politie is nog op zoek naar één van de verdachten.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 14 juni. Meer zaken zijn
te vinden.
De vrouw is op maandag 9 mei aan het werk in de passage aan de Hunsestraat. Even na 22.00 uur komen er twee mannen bij haar kamer, die samen naar binnen willen. De vrouw geeft aan dat er maar één man tegelijk naar binnen kan en één van hen komt dan inderdaad haar kamer in.
De man pakt de prostituee meteen vast, waardoor ze op de grond valt. Hij eist geld en ook de tweede man komt binnen. De vrouw is doodsbang, kan geen alarm slaan en vertelt waar haar geld ligt. Eén van de mannen geeft haar nog een harde klap tegen haar hoofd en dan vertrekken de twee.

Bewakingsbeelden

De mannen zijn gefilmd door meerdere camera’s in de passage. De politie is nog op zoek naar één van de twee verdachten. Dat is een donker getinte man van 18 tot 25 jaar oud. Hij draagt een zwart petje en een zwart trainingsjack van het merk Adidas met het logo van Ajax.

Herkent u de man?

Bel de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Of vul het digitale tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem