La Place keert terug in voormalig pand V&D in Den Haag

Man maakt smoothies bij La Place
Man maakt smoothies bij La Place © ANP
DEN HAAG - De restaurantketen La Place heropent in het oude V&D-pand in de Haagse Grote Marktstraat. Dat bevestigt een woordvoerster van mede-eigenaar Bouwfonds Investment Management woensdag, na berichtgeving van het AD.
De mede-eigenaar kan nog niet zeggen
, of dat de oppervlakte wordt verkleind of vergroot. Ook kan de woordvoerster nog geen antwoord geven op de vraag om hoeveel banen het gaat. Wel is bekend dat het restaurant een eigen ingang aan de Grote Marktstraat zal krijgen, net zoals de drie andere bedrijven die zich in het pand vestigen.
Eerder werd duidelijk dat sportzaak Decathlon in het gebouw in de Haagse binnenstad komt. De komst van de Franse keten levert 50 banen op.

Handtekeningen

Naast Decathlon en La Place komen er ook nog twee andere bedrijven in het pand, dat op dit moment grondig wordt verbouwd. Om welke bedrijven het gaat, kan de woordvoerster nog niet prijsgeven. De bedrijven zetten over ruim twee weken een handtekening onder de overeenkomst met de eigenaren Bouwfonds Investment Management en IEF Capital.
Die overeenkomst geldt ook voor andere panden van het failliete V&D. Wat dat betekent voor de andere voormalige V&D-panden in onze regio, kan de woordvoerster nog niet zeggen.