De grote dag is aangebroken: Haagse zanger John Medley en zijn Mijntje gaan trouwen

DEN HAAG - De grote dag van het huwelijk is eindelijk aangebroken voor de Haagse volkszanger John Medley en zijn aanstaande vrouw Mijntje. Deze vrijdag zal het veelbesproken paar met elkaar trouwen in Den Haag.
Sinds Omroep West wekelijks op vrijdag een realityserie uitzendt op televisie is de populariteit van de volkszanger snel gestegen. Het huwelijk van deze vrijdag trekt veel aandacht.
Moeder Loes hoopt op een goede dag met mooi weer. 'Ja, we gaan er tegenaan. Ik heb wel zin in een feestje. John is inmiddels 47 jaar, dus eigenlijk verwacht je niet meer dat hij nog gaat trouwen. Maar ja, eens moet de eerste keer zijn. En vanavond, na het eten, dan gaan we met de voetjes van de vloer.'

Op de knieën

Mijntje doet geheimzinnig over haar jurk want dat moet een verrassing blijven. Ook John laat nog niet veel los over zijn trouwpak. 'Het enige wat ik kwijt wil, is dat mijn hemd dezelfde kleur heeft als de jurk van Mijntje. Dan matchen we goed met elkaar.'
Begin december ging John op de knieën voor zijn grote liefde. Daarna is Omroep West in de aanloop naar hun huwelijk begonnen met de serie 'De Medley's, op weg naar eeuwige trouw'.

TV West

Ook deze vrijdag is de serie te zien op TV West, vanaf 17.00 uur, daarna is elk uur op het hele uur een herhaling te zien.