Bloemen op plek dodelijk ongeluk gezin uit Stolwijk

Dodelijk ongeluk in Gelderland Foto GinoPress
Dodelijk ongeluk 4-jarig jongetje uit Stolwijk
DEN HAAG - Op de plek waar vrijdag in Gelderland bij een ongeval een 4-jarig jongetje uit Stolwijk om het leven kwam, zijn bloemen gelegd.
Het ongeluk gebeurde op de Ruurloseweg in Zelhem. Een meisje van drie en de 38-jarige vader zijn zwaargewond geraakt. De 40-jarige moeder is gewond. Het 4-jarige jongetje overleed ter plekke. Het ongeluk werd veroorzaakt door een 38-jarige man die met een gestolen auto frontaal op de auto van het gezin botste.

Verkeerde weghelft

De veroorzaker van het ongeval is lichtgewond geraakt en naar het politiebureau gebracht. Hij zit vast. De man reed in een auto die hij eerder had gestolen van een psycholoog van justitie die bij hem op bezoek was. De verdachte zat op de verkeerde weghelft omdat hij aan het inhalen was. De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd.

Burgemeester

Burgemeester Roel Cazemier van de gemeente Krimpenerwaard reageert geschokt. 'Dit is een heel groot drama. Ik leef zeer mee met het gezin. Ik wil mijn diepste gevoelens van medeleven aanbieden aan de familie en alle nabestaanden,' zo laat de burgemeester in een schriftelijke reactie weten.