West Wekker: lekker shoppen en voorbereiden op Parkpop

© Archief
DEN HAAG - Goedemorgen! Het is vrijdag! Bijna weekend dus en dit is je West Wekker van de laatste dag van week. Ga jij in het weekend naar Parkpop of Night at the park? Wij blikken alvast vooruit. Ook is het vanavond Shopping Night. Koopjes jagen dus!
1. Parkpop en Night at the park
Hoe ver zijn ze met opbouwen? Wat is de weersverwachting? Hoeveel mensen komen er? Het is duidelijk. Dit weekend staan Parkpop en Night at the park op het programma. Ga je ook? Veel plezier!
2. Shoppingnight
Het is vanavond Shopping Night. Wat dat betekent? Dat je tot 00.00 uur spullen kunt kopen. Maar dat niet alleen, er worden ook allemaal leuke dingen georganiseerd. Er is zelfs een heuse dresscode: colorful.
3. Wateroverlast
Hoe is het inmiddels met jouw straat, kelder of lekkage? Veel mensen hadden er donderdag last van. Zelfs hele tunnels stonden onder water. De gemeente is nog wel even bezig om alle problemen op te lossen.
4. Lichamen Jeroen en Michou in Den Haag
De lichamen van het pasgetrouwde stel uit Voorburg zijn terug in Nederland. Jeroen en Michou waren op de Dominicaanse Republiek en overleden door een nog onbekende oorzaak. De familie heeft inzage gehad in het autopsierapport, maar daar worden geen mededelingen over gedaan. Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) doet nog onderzoek naar de doodsoorzaak.
Het weer: we hopen allemaal op droge dagen, maar dat gaat vandaag weer niet lukken. 's Avonds is er weer kans op onweersbuien. Het wordt wel warm. Mogelijk zelfs 28 graden. Er waait een windkracht vier uit het zuidoosten.
Vanavond op TV West
In de serie ‘De Medleys, op weg naar eeuwige trouw’ volgen we de Haagse volkszanger John Medley en zijn Mijntje, die op 17 juni in het huwelijksbootje zijn gestapt. In deze aflevering zien we de vrijgezellenfeesten van John en Mijntje. Ook volgen we oma Mijntje die haar kleinkinderen uit school haalt.
De Medleys is vanavond vanaf 17.00 uur en op elk heel uur daarna te zien. En natuurlijk zijn uitzendingen altijd terug te zien op onze website.