Dress for Success maakt voor de 1000ste keer iemand blij

© Dress for Success
LEIDEN - Dress for Success in Leiden heeft vandaag voor de 1000ste keer een klant geholpen. En het initiatief dat arme mensen in gepaste kleding steekt om te solliciteren heeft dat gevierd. Sabrina de Wekker liet voor de 1000ste keer het belletje van de winkel rinkelen en mocht een extra set kleding uitzoeken. Ook kreeg ze bloemen en een cadeaubon.
Sabrina is blij met de hulp en het advies van Dress for Success. Ze was voor de tweede keer in de winkel. Werkzoekenden die na een eerste bezoek aan Dress een baan hebben gevonden, krijgen een tweede set gratis kleding. 'Naast een baan, heb ik nu ook mooie en goede kleding om goed mee voor de dag te komen. En dan ook nog zo in het zonnetje gezet worden. Ik vind het geweldig.' Sabrina gaat aan de slag als thuiszorgmedewerker.
Grace Flohr, coördinator van Dress for Success Leiden, noemt de 1000ste klant een mijlpaal. 'Onze groep vrijwilligers doet niets liever dan klanten helpen. Je ziet dat ons werk zinvol en nodig is. Meer dan de helft van de mensen die wij adviseren en kleden, krijgt de baan waarop hij of zij solliciteert. Daar zijn we heel trots op.'