Parkroad Café krijgt onmogelijke voor elkaar: exclusief interview met bassist Coldplay

VOORBURG - Het leek een onmogelijke opgave. Maar het is Erik Kuijlaars en Fred Zuiderwijk gelukt. Voor hun programma Parkroad Café op Radio West regelden de twee een exclusief interview met Guy Berryman, de bassist van de Britse band Coldplay. En dat leverde een 'waanzinnig interview' op, over Delftse chocolade, Voorburg en eten in de Toko.
Normaliter spreekt Berryman nooit met de pers. Maar voor Parkroad Café maakte hij een uitzondering. 'Dit was echt fantastisch', zegt Erik Kuijlaars. 'Dat hij voor ons een uitzondering wilde maken is een heel grote eer.'
Geheel toevallig is het niet dat de bassist van Coldplay een binding heeft met onze regio. Hij is namelijk verloofd met in Voorburg geboren Keshia Gerrits. 'Het is mijn favoriete plek, buiten mijn woonplaats', zegt Berryman, die al jaren met Coldplay de hele wereld over tourt.

Uitzending

Het interview is eerder deze week opgenomen, want Berryman had geen tijd om naar de studio te komen. Coldplay speelt vrijdag namelijk voor de tweede avond op rij in de Amsterdam ArenA. Het gehele interview met de bassist is vrijdagavond te horen om 20:00 op Radio West.