SFEERBLOG Night at the Park: Wet Wet Wet sluit succesvolle derde editie Night at the Park af

DEN HAAG - Di-Rect, Racoon, Holly Johnson en Anastacia staan allemaal zaterdag op het hoofdpodium van Night at the Park. Het festival daags voor Parkpop wordt voor de derde keer georganiseerd. Wij zijn er natuurlijk bij: op radio, televisie en internet op omroepwest.nl, de app en sociale media.
Na de topshow van Anastacia Holly Johnson is het de beurt aan Wet Wet Wet. De Schotse popgroep sluit ook de derde editie van het festival af.


Anastacia geeft een show weg op Night at the Park. Het Haagse publiek geniet er zichtbaar van, hetzelfde geldt voor de zangeres.


Moeder en dochter samen op Night at the Park. Dochter Sierra (13) wilde na alleen maar goede verhalen van haar ouders mee. Mama Petra deed dat en beide hebben nu een 'tattoo'.


In de jaren '70 waren de mannen van de rockgroep Slade zeer populair. Nu, ruim dertig jaar later, staat de Engelse band op het hoofdpodium van Night at the Park.


Voor Slade werd Night at the Park afgetrapt door Yada Yada, maar de eerste grote bekende band is Di-Rect. De Haagse band neemt het publiek vanaf het eerste nummer al op sleeptouw.


Night at the Park in 360 graden tijdens de optredens van Slade, Racoon en Anastacia.


Tijdens het optreden van Di-rect komen nog bezoekers het terrein op en proberen hun voeten droog te houden. Het veld is op veel plaatsen nog nat. Bezoekers doen er dus verstandig om om waterdichte schoenen aan te trekken.


of kijk hieronder voor ons sfeerblog.


Van 14.45 tot 22.15 uur staan de Coronas op het Special Request Stage. Een soort levende jukebox die verzoeknummers vanuit het publiek speelt. Jij roept, zij spelen!
Zondag zendt TV West vanaf 16.00 uur live uit vanuit het Zuiderpark. We zien live optredens van Parkpop en blikken terug op de avond ervoor bij Night at the Park. Aansluitend is het sfeerverslag te zien, dat ook op maandag 27 juni vanaf 17.00 uur wordt herhaald.