ADO Den Haag begint voorbereiding met oefenzege op Laakkwartier

DEN HAAG - ADO Den Haag heeft de eerste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen gewonnen. Zaterdag om 17.00 uur was de aftrap tegen de amateurs van Laakkwartier. ADO won met 4-0 van de plaatsgenoot.
Ieder jaar opent ADO de oefencyclus met een vriendschappelijke wedstrijd tegen Laakkwartier, dat afgelopen seizoen kampioen werd en promoveerde naar de zondag-eerste klasse. Het oefenduel was het officieuze debuut van Zeljko Petrovic als hoofdtrainer van de Haagse eredivisionist.

In aanloop naar het nieuwe seizoen oefent ADO ook nog tegen RKAVV (2 juli), Scheveningen (6 juli), Katwijk (9 juli), FC Eindhoven (15 juli), Al Shabab FC (22 juli) en Iraklis Saloniki (30 juli). Op zaterdag 6 augustus speelt ADO Den Haag de eerste competitiewedstrijd. Om 18.30 uur is Go Ahead Eagles in het Kyocera Stadion de eerste tegenstander.

Scoreverloop Laakkwartier - ADO Den Haag 0-4 (0-0): '48. Van der Heijden, '53. Schaken, '58. Gehrt, '79. Jansen


De wedstrijd tussen ADO Den Haag en Laakkwartier zou uitgezonden op de website van Omroep West. Maar door technische problemen werkte de livestream niet. Zaterdagavond komt een samenvatting van het duel op onze website.
Meer over dit onderwerp:
ADO DEN HAAG LAAKKWARTIER DEN HAAG
Deel dit artikel: