SFEERBLOG Parkpop: Billy Ocean sluit fantastisch en vooral droog Parkpop af

© Richard Mulder
DEN HAAG - Eindelijk is het zover: Parkpop, het grootste gratis festival van Nederland. Typhoon, Jett Rebel, John Coffey en Billy Ocean zijn allemaal aanwezig op de 36ste editie. Wij zijn er natuurlijk bij: op radio, televisie en op omroepwest.nl, de app en sociale media.
Na het hossen op de muziek van John Coffey is het tijd voor Jett Rebel. De zanger, geboren in Den Haag, sluit Parkpop Stage af. Ondertussen is iemand lekker aan het snoepen.


Typhoon brengt zondag het publiek in extase. Het publiek gaat, in de zon, los op de muziek van de artiest uit Zwolle.  


Eerder op de dag speelde de band Mojoman op Parkpop. Een mooi moment voor bandlid Theo Jr. Zijn ouders Theo en Adriana van Driel zijn natuurlijk trots op hem. 'We gaan naar veel optreden van Theo Jr., maar Parkpop is heel bijzonder.'


Tegelijkertijd met Mojoman, spelen De Kraaien iedereen weg. De Haagse rapgroep zorgt voor een echt Haags feestje. Bezoekers en de rapformatie maken er een mooie show van en genieten zichtbaar.


voor de sfeerblog of kijk hieronder.

Zondag zendt TV West vanaf 16.00 uur live uit vanuit het Zuiderpark. We zien live optredens van Parkpop en blikken terug op de avond ervoor bij Night at the Park. Aansluitend is het sfeerverslag te zien, dat ook op maandag 27 juni vanaf 17.00 uur wordt herhaald.